Terveisiä keväisestä Italian Gaviratesta!

Ennen ensimmäiselle Italian helmikuun leirille Iähtöä oli joka talviset fysiikkatestit Suomessa.

Talven testit näyttivät, että hyvää tasaista kehitystä on tapahtunut. Omat ennätykset syntyivät 2 kilometrin, 5 kilometrin ja hapenoton testeissä.


Helmikuun leiriä ennen oli pientä sairastelua, mutta harjoituspäiviä en oikeastaan menettänyt yhtään – viikon kevennetyllä harjoittelulla selvittiin. Helmikuun leiri harjoiteltiin pääasiassa matalilla tehoilla ja veneen tuntumaa hakien. Oma tuntuma veneessä onkin tässä vaiheessa kautta paljon parempi kuin vuosi sitten. Pieniä muutoksia olemme tehneet niin veneen säädöissä kuin omassa tekniikassakin. Keväälle kuitenkin riittää tällä alueella vähän testailtavaa, mutta kauden alkuunkin on hyvin aikaa.


Toisella leirillä on tehojakin jo nostettu, mutta pääpaino on selkeästi aerobisella puolella.
Kovaa harjoittelua ja määrää on tiedossa mutta myös hyvää ruokaa ja pitkiä päiväunia joten toivotaan, että mieli ja kroppa pysyy mukana. 😉Paikallisen seuran vanhat tutut kävivät kutsumassa toisen leirin ensimmäisellä viikolla mukaan kansallisiin kisoihin Como järvelle edustamaan Canottieri Gaviratea. Kisa tuli aika yllättäen parin päivän varoitusajalla, mutta oli hyvä kokemus. Fyysisesti ja teknisesti tekeminen on vielä kaukana kesästä ja varsinkin kovan harjoitusviikon keskellä oli kroppa aika tukkoinen.
Oli mukava käydä avaamassa kisakausi ja nähdä hienoa Italialaista soututunnelmaa. Kotiin tuomisina oli yksikön ensimmäinen sija ja kaksikon toinen sija. Kiitos Canottieri Gaviratella kutsusta mukaan kilpailuihin! Seuran väritkin olivat samat kuin kotiseura Hämeenlinnan soutajien, joten kisaaminen oli tuttua ja turvallista 😉Hyvää kevään jatkoa!
Terveisin Robert

Categories: Blogi