Maailmancup II Poznan Puola 16-18.6.2017

Maailmancupista kotiin kovatasoisen B-finaalin jälkeen sija 10.  Perjantaina 16.6.2017 alkaneen maailmancupin toinen osakilpailu Puolan Poznanissa. Miesten M1X lähdöissä kaikkiaan 21 soutajaa 17 eri maasta.

Robert souti perjantaina alkueränsä toiseksi hyvällä ajalla 06:52.290. Soutu jatkui iltapäivällä keräilyerillä klo 17.15 ja Robert maalissa hienosti toisena ajalla 06:59.130 varmistaen paikan semifinaaliin lauantaille 17.6. Robert semifinaalinsa kuudes kovassa seurassa ajalla 06:58.310 ja nousi soutamaan maailmancupin B-finaalissa sijoista 7-12. Vauhdikas ja kovia nimiä täynnä oleva B-finaali soudettiin sunnuntaina ja kärkipaikkaa vaihdettiin useasti. Robert souti omaa soutuaan hyvin kärkeä peesaten ollen 500 metrin jälkeen kuudentena ja sitten 1000 metrissä nousi sijalle viisi. Lopun 500 metrin loppukirissä taakse jäi vielä englannin Josh Amstrong ja Robert otti B-finaalin sijan neljä. Loppusijoitus maailmancupissa sija 10. “Maailmancup antoin neljä hyvää soutua ja aika kärkeen kaventunut EM-kisoihin verrattuna”, totesi Robert.

Robert Ven Poznań Puola Kuva:Balint Czucz

Poznan kisojen LIVE-seuranta http://www.worldrowing.com/events/2017-world-rowing-cup-ii/
Miesten M1X soutujen osallistujaluettelot, lähtölistat ja tulosseuranta tästä linkistä.

Soudun valmennuspäällikkö Ilona Hiltunen odottaa kilpailuja mielenkiinnolla. Suomen miessoutajien ykkösnimi Robert Ven oli edellisviikon flunssassa, mutta toipui kilpailukuntoon. – Ihan hyvät odotukset on, mielenkiintoisia kisoja. Robertista odotus on, että hänen vauhtinsa paranee EM-kisoista. Flunssa on pieni kysymysmerkki, mutta muuten odotettavissa on, että hän on hyvässä vauhdissa, Hiltunen sanoo. Hiltusen koko kisaennakko luettavissa Kestävyysurheilu.fi sivustolta tästä linkistä.


Categories: Ajankohtaista