Ponsse ja Robert Ven tekivät 2-vuotisen yhteistyösopimuksen

Ponsse ja soutaja Robert Ven tekivät 2-vuotisen yhteistyösopimuksen, näin pitkään kestänyt yhteistyö sai jatkoa. Robert kävi 28.11 vierailemassa Vieremällä Ponssen hallituksen puheenjohtajan Juha Vidgrénin vieraana. Vierailu Ponssen tehtaalla oli avartava myös diplomi-insinööri soutajalle. Ponsse näyttää kuinka huipulla oleva yhtiö kehittyy edelleen, tässä oppia hyvässä nosteessa olevaan Robertin soutuun myös. Oli ilo nähdä Ponssen uudistettu tuotantolinja kasaamassa koneita toimitettavaksi ympäri maapallon. Ponsse henki huokui taas käsin kosketeltavasti liikuttaessa eri puolilla tehdasta.

Robert ja Juha Vidgrén kävivät pitkät keskustelut myös Robertin tämänhetkisestä tilanteesta. Mennyt vuosi on rakennettu pohjia tulevia olympiakarsintoja ajatellen ja tunne tulevasta on lupaava. Hyvän pohjan päälle lähdetään rakentamaan nyt vauhtia ja päivitetään kalusto kilpailukykyiseen kuntoon. Robert on viime vuosina hallinnut Suomessa olympiamatkalla miesten yksikköä, ja Suomen mestaruuksia on kertynyt 7 vuonna. Arvokisoissa ja maailmacupeissa hän on vakiinnuttanut paikkansa maailman 15 parhaan soutajan joukossa.

 


Robert ja Juha Vidgrén

Herrat löivät hyvässä hengessä kättä päälle että Tokiossa nähdään. Robert koitti tilanteessa ottaa hivenen löysiä, että “sitten vaikka kisaturistina”. Tämä sopimuskohta ei Ponsselle ja Juha Vidgrénille käynyt – suomalaiset alansa huiput naurattivat kuvaajia.