Robert Venille uransa paras maailmancup-sijoitus

Robert Ven souti uransa parhaat maailmancupkisat Varessa 15-17.4.2016.
Perjantain alkueristä lauantain semifinaaleihin Robert souti loistavia aikoja. Jännityksellä odotettiin Robertin ensimmäistä A-finaali soutua. Sunnuntain finaaliin keliolosuhteet muuttuivat aiempiin päiviin verrattuna, ilmassa tihkusadetta ja vastatuulta. Ennakkoluulottoman soudun ja loppuun saakka taistelun tuloksena irtosi erinomainen neljäs sija. Viikonloppu osoitti että soudun kevään kisoista tulee erittäin mielenkiintoisia, kuntoa ja taistelutahtoa Robertilta löytyy. Viimeisimmät suomalaiset A-finalistit miesten avoimessa ovat olleet Tomas Söderblom 1994 ja Pertti Karppinen  1992, joten helpossa nuo paikat A-finaalin eivät ole olleet.

Näin Robert kisojen jälkeen:
“Kisa viikonloppu sujui kokonaisuudessaan tosi hyvin. Mitalilta jääminen toki jäi vähän harmittamaan aluksi, mutta pitää osata olla tyytyväinen jo siihen mitä tähän asti tuli saavutettua. A finaali on jäänyt muutaman kerran pienestä kiinni, ja erityisesti kovasta semifinaalista siihen pääseminen tuntui mahtavalta. Ensimmäinen maailman cup ja Piedilucon kansainvälinen kisa antavat hyvää itsevarmuutta tekemiseen kevättä ajatellen.
Nyt keväänä on tullut leireiltyä yhteensä 12 viikkoa, ja on aika palata Suomeen valmistautumaan Euroopan mestaruuskisoihin ja olympiakarsintoihin. Pyritään siihen että homma Suomessa jatkuu yhtä laadukkaana haastavista kylmistä oloista huolimatta.
Uskon että näin pitkän kevään ulkomailla olon jälkeen kotiin paluu tuo lisää boostia henkisesti ja se näkyy myös vesillä”

Categories: Blogi